Visa yhutbildningar.se som: Mobil

EN UTBILDNINGSANORDNARE MED LÅNG ERFARENHET!

Akademi Båstad Yrkeshögskola erbjuder utbildningar inom olika yrkesområden. T.ex. Besöksnäring, Trädgård, Ledarskap, Revenue Management, Restaurang och Vård.

Samtliga Yh-utbildningar är framtagna i samarbete med respektive bransch. Det betyder att utbildningarna innehåller kurser som är väl anpassade till den kompetens näringslivet idag efterfrågar.

Att vara den ledande utbildningen inom respektive yrkesområde är den självklara utgångspunkten för de yrkesutbildningar som Akademi Båstad Yrkeshögskola driver. Skolans första kvalificerade yrkesutbildningar startade redan 1997, därefter har man successivt etablerat nya verksamheter.

Under hela utbildningstiden får du komma nära verkligheten. Undervisningen är praktiskt orienterad där studierna till stor del sker i projektform och med handledare från branschen.

Akademi Båstad Yrkeshögskolas utbildningar är förlagda till olika platser i Båstad eller på distans.

Målet för Akademi Båstad Yrkeshögskola är att alla studerande ska växa som individer och framgångsrikt etablera sig och göra sig attraktiva på arbetsmarknaden som förändras löpande.


För mer information om Akademi Båstad Yrkeshögskola, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Utbildningar Ort
Kitchen Manager Flera orter (2)
KOORDINATOR INOM BESÖKSNÄRINGEN Båstad
Kvalificerad trädgårdsanläggare Flera orter (2)
Operativ ledare - inriktning Revenue Management Flera orter (2)
Specialistundersköterska -äldres hälsa Flera orter (2)
Specialistundersköterska inom kvalificerad sjukvård Flera orter (2)

Visa alla

Beskrivning och boende

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Akademi Båstad Yrkeshögskola

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Akademi Båstad Yrkeshögskola

Lyckan 15
269 22 Båstad

Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 53 recensioner.

felicia
(5)
Det här är en riktig bra utbildning! Den har verkligen gett mig en bra grund att stå på inför min framtida karriär. Jag har fått lära mig så mycket och utvecklats även i mig själv. Genom LIA-perioderna upptäcker man hur det är på arbetsplatsen på riktigt och ifall man trivs med detta. Är så tacksam för allt denna utbildning gett mig, jag har för...
Visa mer
Ida Strömqvist
(5)
Det som gör Akademi Båstad unikt är mötet med representanter från näringslivet som skapar nya visioner om framtiden hos mig. Dessutom är det ovärdeliga kontakter att bevara efter examen. Jag har inte en enda gång under utbildningen tänkt ”undra om det här kommer leda till jobb”. Gång på gång öppnas mina ögon för nya yrken som jag kan tänka mig e...
Visa mer
Isabell
(5)
Jag är mitt i första året och kan bara säga att utbildningen är så givande och rolig !! Fått träffa många erfarna gästföreläsare direkt från branschen och fler kommer vi möta !! Denna utbildning ger er möjligheten att få jobba i en sån rolig bransch där man får möta så mycket människor !! tveka inte att söka, ni kommer inte att ångra er :D
Beställ information

För att få mer information från Akademi Båstad Yrkeshögskola, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Skolrecensioner
(4,9)
Baseras på 53 recensioner.