Visa yhutbildningar.se som: Mobil

Teknikhögskolan - här får 9 av 10 av de studerande jobb direkt efter examen!

Hos Teknikhögskolan läser du yrkeshögskoleutbildningar inom IT, bygg, teknik, logistik och ledarskap. Skolan har gedigen erfarenhet av att bedriva yrkeshögskoleutbildningar med mycket goda resultat. Om du vill ha en utbildning som gör dig efterfrågad på arbetsmarknaden, så är det här du ska studera!

Teknikhögskolan öppnade i Göteborg 2003 och finns idag på tio orter runt om i landet. Affärsidén är att erbjuda de utbildningar som näringslivet efterfrågar. Teknikhögskolans varierade utbud beror därför till stor del på vilken kompetens som marknaden efterfrågar på respektive ort.

Branschnära undervisning

Teknikhögskolans vision är att vara bäst på utbildning i samarbete med arbetslivet. För att lyckas med detta, samverkar skolan ständigt med företag och organisationer för att få bästa möjliga kontakt på arbetsmarknaden. Teknikhögskolan samarbetar idag med över 300 utbildare runt om i Sverige med spetskompetens inom sitt område och sin bransch. Skolan ställer höga krav på utbildarna och har som målsättning att enbart jobba med utbildare som har förmåga att både inspirera och ge dagsaktuell kunskap.

Praktiska case och praktik, LIA, under dina studier

Undervisningen består till stor del av praktiska case. Detta för att kunskapen ska kunna användas direkt i den framtida yrkesrollen, oavsett om du läser en längre yrkeshögskoleutbildning, en diplomutbildning eller en kortare företagsutbildning. I nästan alla Yh-utbildningar ingår LIA (lärande i arbete). LIA är den praktiska delen av utbildningen och syftar till att göra dig så förberedd som möjligt för arbetslivet genom att du har arbetsförlagt lärande ute på ett företag där du får praktisera din kunskap i yrkesrollen ute på fält.

Som studerande på Teknikhögskolan får du en utbildning som gör dig startklar för arbetslivet och attraktiv på arbetsmarknaden.

Varmt välkommen till Teknikhögskolan!


För mer information om Teknikhögskolan, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar - Teknikhögskolan

Reportage

Studentreportage Teknikhögskolan

Studentreportage Teknikhögskolan

Läs mer Teknikhögskolan

Nan Sukwattanamongkol läser till VVS-projektör och Stefan Bahnson läser till Javautvecklare på Teknikhögskolan. Båda är mycket nöjda med sina utbildningar och har stora planer för sina framtida karriärer.


Beskrivning och boende

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Teknikhögskolan

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Kontaktuppgifter till Teknikhögskolan

Teknikhögskolan

Anders Personsgatan 14
416 64 Göteborg


Recensioner

Harald   |   2017-03-30
Upplägg och kurser som verkligen täcker in behovet för en projektledare. Genomgående bra lärare och ett material som fungerar bra på distans.
          (5)
H   |   2014-08-24
Av vänner som läst på högskola att döma så hade jag lärt mig mer efter ett år än vad de gjorde under 3 år tack vare att denna utbildningen innefattar programmering på heltid. Därför rekommenderar jag denna utbildningen.
          (5)

Teknikhögskolan Facebook

Beställ information

För att få mer information om Teknikhögskolan via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Teknikhögskolan
Kursrecensioner
          (5,0)
Baseras på 2 recensioner
Reportage
Studentreportage Teknikhögskolan
Teknikhögskolan

Nan Sukwattanamongkol läser till VVS-projektör och Stefan Bahnson läser till Javautvecklare på Teknikhögskolan. Båda är mycket nöjda med sina utbildningar och har stora planer för sina framtida karriärer.

Läs mer