Visa yhutbildningar.se som: Mobil

Vuxenutbildningen Piteå kommun

Yh-utbildning i Piteå

Yrkeshögskolan erbjuder kvalificerad eftergymnasial yrkesutbildning. På Vuxenutbildningen Piteå kommun kan du plugga en yh-utbildning! 

Om yrkeshögskolan

Utbildningarna är korta, intensiva och ger goda chanser till jobb efter avslutad utbildning. Studierna leder till yrkeshögskoleexamen (ett år) eller kvalificerad yrkeshögskoleexamen (minst två år). Utbildningarna kompletterar det utbud av yrkesutbildning som universitet och högskola samt andra utbildningsanordnare, exempelvis folkhögskolor, erbjuder på eftergymnasial nivå.

Plugga i Piteå

I Piteå är det lätt att känna sig hemma. Det är hit man kommer när man kommer hem! 

Piteå är en trygg småstad med storstadens möjligheter och kaxighet. Här kan du göra karriär och samtidigt leva ett bra liv utan stress och bilköer. 

Bo i Piteå

Frihet, frisk luft, människor, gemenskap, motion och avspänning - i Piteå finns möjlighet till ett rikt och varierat friluftsliv året runt. Här finns natursköna områden att besöka, en mängd friluftsaktiviteter att prova på och fantastiska naturupplevelser att upptäcka. Möjligheterna till ett aktivt friluftsliv är nästintill obegränsade. 

Välkommen till Piteå som student!


För mer information om Vuxenutbildningen Piteå kommun, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

YH-utbildning
Personal / Arbetsmiljö / HR Utbildningsform Längd Ort
Kompetenskoordinator Klassrum Flera orter (2)

Visa alla

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Vuxenutbildningen Piteå kommun

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Vuxenutbildningen Piteå kommun

Kunskapssallén 10
941 63 Piteå

Tel: 0911-69 60 00
www.pitea.se


Recensioner

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 6 recensioner.

Kursdeltagare
(5)
Kombinationen föreläsningar och hemstudier passar mig bra. Att vi är på plats på skolan tre sammanhängande dagar är perfekt och att sedan kunna fördjupa sig hemma i lugn och ro. Gruppaktiviteter under självstudietid är bra men svårt att lyckas med.
Kursdeltagare
(4)
Jag tycker att de mesta är logiskt tänkande, enligt mig själv. Men jag har lite svårt att förstå vissa formuleringar och känner att jag ibland inte förstår. Jag skulle uppskatta mer diskussioner i klassen och med lärare samt föreläsare.
Kursdeltagare
(5)
Jag tycker tempot varit bra. Vi studerar ändå på en YH utbildning. Förväntningarna från min sida är att tempot ska vara högt, att uppgifterna ska vara krävande för ens egna utveckling.
Beställ information

För att få mer information från Vuxenutbildningen Piteå kommun, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Skolrecensioner
(4,5)
Baseras på 6 recensioner.